2016! újdonságok sora…..

By zumbakriszti
  • Nyomtatás
  • IWIW
  • Twitter

Üdvözöllek kedves zumba rajongó! 🙂

Ha zumbázni szeretnél, egy remek csapathoz tartozni akkor nagyon jó helyen jársz! 🙂
De ha már "régi motoros" vagy nálunk akkor is hatalmas újdonságok várnak RÁD 2016-ban!

2016-ban még több lehetőséged lesz mozogni és egy nagy versenyhez is csatlakozhatsz!

Január 4-től a hétfő és szerdai órák után + 30 percet még ráhúzunk az órára és erősítünk! Saját testsúlyos- és alakformáló gyakorlatokkal tuningoljuk meg az órát! Így hétfőn szerdán 19.00-20.30 között találkozhatunk a Dózsa suliban!

Pluszban elindul januártól- március végéig egy 3 hónapos súlyvesztő verseny! Havi mérlegeléssel, kg, cm és testzsír% méréssel, étkezési tanácsadással! Csatlakozz TE is! EGYÜTT KÖNNYEBB! 🙂

Ezt a programot támogatva, a legnagyobb siker érdekében, január 17-én vasárnap megrendezésre kerül egy INGYENES egészség- és sportnap ahol zumba, alakformáló- aerobox órán vehetsz részt és az órák között pedig 20-30perces előadásokon, táplálkozásról stb és méréseken, amik megmondják neked, hogy van e étel allergiád illetve bármi problémád ami a fogyókúra útjában állhat!

és még számtalan újdonság és program vár ránk 2016-ban……..

Kategória: Órarend • 2015. december 22, kedd
Oszd meg az IWIWen! Oszd meg a Facebookon! Oszd meg a Twitteren!

Csatlakozz Közösségünkhöz

A hét videójaSzöveg

Szöveg

Rólam

Rátkai Krisztina vagyok, hivatalos Zumba oktató, és ZIN tag, azaz az oktatók világszervezetének tagja 2010. októbere óta. Boldoggá tesz, hogy az embereknek segíthetek a Zumbával, hiszen ez egy intenzív cardio edzés, tehát aki alakformáló céllal érkezik az órára, az is elégedetten távozik, de ami ennél is fontosabb, hogy nagy adag boldogság és energia költözik minden résztvevőbe, mert az órák igazi buli hangulatban telnek, ahol a napi feszültséget ki tudják adni és ezáltal a közérzetük is sokkal jobb lesz. Ha kíváncsi lettél, hogy milyen a Zumba, és kipróbálnád, várlak szeretettel az óráimon!