Beszámoló a Bükkszenti kirándulásról

By zumbakriszti
  • Nyomtatás
  • IWIW
  • Twitter

2013. Május 1-én a munkaszüneti ünnepet, egy közös kirándulással töltöttük. A túra ötlete a Debreceni Egészség Bázisban született meg. Így erre a napra hirdettünk meg egy napos kirándulást, ahova klubtagok, nem klubtagok, gyerekek, felnőttek egyaránt csatlakozhattak. Eredetileg maximum 50főre terveztük a kirándulást, ehhez képest szerencsére majdnem a duplája lett végül a csoport létszám. Közel 100-an töltöttük együtt ezt a gyönyörű napot! A Debreceni Egészség Bázishoz csatlakozott a Hajdúszoboszlói Harmónia és Egészség klub is. Így két busszal és 4 autóval vágtunk neki az útnak.

Reggel 7órakkor volt a gyülekező és az indulás. Már az úton nagyon jó kedve volt a társaságnak, nem volt bennem semmi kétely, hogy szuper napunk lesz! 10óra körül érkeztünk meg, Bükkszentkeresztre, ahol Szunyogh Judit, Természetgyógyász és ezen a napon a túra vezetőnk elmondta a napi programot utána természetesen a kihagyhatatlan ZUMBA következett, bemelegítésként. Utána neki vágtunk a túra első szakaszának, útközben Judit a városról mesélt nekünk, és ahol gyógynövény bokrot láttunk megálltunk és Judit elmondta nekünk mit kell róla tudni. Egy tisztáson, közös, vezetett meditációt tartottunk, majd folytattuk a túrát. Gyönyörü szép táj volt,  gyönyörködtünk benne. Az idő ideális volt, a napkrémeket előkellett venni azért.

13óra körül megérkeztünk az étterembe ahol az ebédünket elfogyasztottuk, majd neki vágtunk a túra második szakaszának. A gyógyító Mária kövekhez. Itt időztünk sokat, mindenki gyógyuljon szeretett volna. Ezután még a látványosságokat érintve visszaértünk a buszhoz, és a közös csoportkép után elbúcsúztunk Bükkszentkeresztől és indultunk haza 17óra körül.

Haza fele már csendesebb volt a busz, mindenki kellemesen elfáradt. 19.00 óra körül megérkeztünk Debrecenbe és elköszöntünk, jó éjt kívánva!

Egy csodálatos napot töltöttünk együtt! Nagyon jó csapat jött össze, biztos vagyok, hogy lesz folytatása ennek a napnak!

Kategória: Órarend • 2013. május 2, csütörtök
Oszd meg az IWIWen! Oszd meg a Facebookon! Oszd meg a Twitteren!


Rólam

Rátkai Krisztina vagyok, hivatalos Zumba oktató, és ZIN tag, azaz az oktatók világszervezetének tagja 2010. októbere óta. Boldoggá tesz, hogy az embereknek segíthetek a Zumbával, hiszen ez egy intenzív cardio edzés, tehát aki alakformáló céllal érkezik az órára, az is elégedetten távozik, de ami ennél is fontosabb, hogy nagy adag boldogság és energia költözik minden résztvevőbe, mert az órák igazi buli hangulatban telnek, ahol a napi feszültséget ki tudják adni és ezáltal a közérzetük is sokkal jobb lesz. Ha kíváncsi lettél, hogy milyen a Zumba, és kipróbálnád, várlak szeretettel az óráimon!