Közös Kirándulás Május 1-én

By zumbakriszti
  • Nyomtatás
  • IWIW
  • Twitter
 
Május 1-én, közös kirándulást szervezünk a debreceni és a hajdúszoboszlói Egészségklubbal Bükkszentkeresztre! Egész napos túrázás, kirándulás, szórakozás a szabadban együtt Túravezetőnk, Szunyogh Judit természetgyógyász, közben az utunkba akadó, gyógynövényekről ismertetőt is tart.
Mária kövek meglátogatása. A részvétel ingyenes, a buszaink megteltek már utasokkal, de egyénileg autóval lehet még hozzánk csatlakozni!

Ismét egy szuper napnak nézünk elébe! :)))

Tarts velünk!
Rátkai Krisztina klubvezető
Kategória: Órarend • 2013. április 28, vasárnap
Oszd meg az IWIWen! Oszd meg a Facebookon! Oszd meg a Twitteren!


Rólam

Rátkai Krisztina vagyok, hivatalos Zumba oktató, és ZIN tag, azaz az oktatók világszervezetének tagja 2010. októbere óta. Boldoggá tesz, hogy az embereknek segíthetek a Zumbával, hiszen ez egy intenzív cardio edzés, tehát aki alakformáló céllal érkezik az órára, az is elégedetten távozik, de ami ennél is fontosabb, hogy nagy adag boldogság és energia költözik minden résztvevőbe, mert az órák igazi buli hangulatban telnek, ahol a napi feszültséget ki tudják adni és ezáltal a közérzetük is sokkal jobb lesz. Ha kíváncsi lettél, hogy milyen a Zumba, és kipróbálnád, várlak szeretettel az óráimon!