Archive for Zumba Partyk

Kellemes húsvéti ünnepeket!

  Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok minden kedves zumbás vendégemnek! Az órák szünetelnek március 30-tól április 8-ig! Április 9-én hétfőn 19.00 órától sok szeretettel várlak titeket a Dózsa iskolában! Áprilistól órarend változás is lesz! A csütörtöki zumba toning óra megszűnik, helyette Sárándon indítok 18.00 órától Zumba órákat! Első óra április 12!

ZumbaKriszTeam március, április

Kedves Zumbások!!! Március 26-án, hétfőn ELMARAD a zumba óra! Március 28-án és 29-én húsvéti óráink lesznek! Érkezz lilában vagy feketében és nyuszifülekkel! Április 1-5 között tavaszi szünetet tartunk, az órák elmaradnak!

Szép kártya elfogadás, családi- és egyéb kedvezmények

  Egyesületünk szép kártya elfogadóhelyként működik! Otp  K&H  szép kártyát a szabadidő-kultúra zsebet tudjuk elfogadni. Így bérletedet ezzel is fizetheted! Ha egy családból ketten járnak zumbázni, anya-lánya, két testvér, nagymama-unoka stb. akkor közös bérletet használhatnak és egy órán csak 1,5X kerül levonásra a 2 helyett! További ajándék, ha a születésnapodon jössz zumbázni az óra számodra […]

Boldog új évet kívánok

 Boldog, zumbában, egészségben, szeretetben gazdag új évet kívánok minden kedves vendégemnek! 2017. december 21-től téli szünetet tartunk 2018. január 7-ig. Az új év első órája 2018.01.08. 19.00 Dózsa iskola! 2018-ban is várok sok szeretettel minden meglévő és új vendéget zumba és toning óráimon!

ZumbaKriszteam December

Kedves zumbások! Az év utolsó hónapja is tartogat sok programot számunkra! – december 5-6 INGYENES mikulás órák – december 15 karácsonyi flashmob – december 19. az év utolsó toning órája – december 20. évzáró karácsonyi ingyenes óra – december 21- január 7. között téli szünetet tartunk DE nem maradunk teljesen zumba nélkül, hiszen – december […]

Óra elmaradás

Kedves zumbások! November 29-én a zumba óra a Dózsa suliban elmarad iskolai rendezvény miatt!

ZumbaKriszTeam szünet

Kedves zumbások! Augusztus 31-től szeptember 10-ig az órák szünetelnek! Első őszi óránk szeptember 11. 19.00 óra Dózsa iskola! Várlak szeretettel titeket ősszel is az órákon!

ZumbaKriszTeam augusztus

Kedves zumbások! Még csak most kezdtük meg nyári szabadtéri óráinkat és már lassan véget is érnek. Augusztusban még kint várunk titeket az ifi ház udvarán. Augusztus 11-13 között belföldön táborozunk. Augusztus 17-én az óra rendezvény miatt elmarad! Augusztus 20-án résztveszünk a karneváli bicajos felvonuláson! Augusztus 30-án nyárzáró óránk lesz, óra után szalonnasütéssel!  Várunk még sok […]

ZumbaKriszTeam június

Kedves zumbások! Júniusban vár titeket sok szeretettel a ZumbaKriszTeam! Utolsó hónaphoz érkeztünk mikor még helyettes oktatók tartják az órákat. Július 3-tól visszatérek,ahogyan terveztem. A havi programok: – június 5-én elmarad az óra pünkösd miatt – június 18-án a Fogyjunk együtt verseny idei nyertesinek a nyeremény napja – június 21-én vendégoktató érkezik az órára….

ZumbaKriszTeam MÁJUS

Kedves zumbások! Immáron 2. hónapja, hogy szabadságomat töltöm és a kisbabámmal itthon vagyunk és ezáltal az órákat helyettesítő oktatók tartják! Nagyon boldog vagyok, mert az órák ugyanolyan létszámmal, hangulattal mennek tovább! A csapat nagyon egyben van és a helyettes oktatókat is nagyon szeretik! Májusban is várnak programok a csapatra a remek órákon kívűl is! – […]


Rólam

Rátkai Krisztina vagyok, hivatalos Zumba oktató, és ZIN tag, azaz az oktatók világszervezetének tagja 2010. októbere óta. Boldoggá tesz, hogy az embereknek segíthetek a Zumbával, hiszen ez egy intenzív cardio edzés, tehát aki alakformáló céllal érkezik az órára, az is elégedetten távozik, de ami ennél is fontosabb, hogy nagy adag boldogság és energia költözik minden résztvevőbe, mert az órák igazi buli hangulatban telnek, ahol a napi feszültséget ki tudják adni és ezáltal a közérzetük is sokkal jobb lesz. Ha kíváncsi lettél, hogy milyen a Zumba, és kipróbálnád, várlak szeretettel az óráimon!