Zumba tábor Korfun, élménybeszámoló

By zumbakriszti
  • Nyomtatás
  • IWIW
  • Twitter

Idén is fergetegesre sikerült a nyári zumba táborunk! Ebben az évben a meseszép smaragdszigeten Korfun nyaraltunk.

A létszám most is magas volt 145fő döntött úgy, hogy velünk nyaral.

A korosztályt tekintve nagyon vegyes volt most is, voltak családosok, párok, egyedül állók, voltak akik úgy érkeztek, hogy senkit sem ismertek, de mindenki barátokkal tért haza!

Az egy hét alatt, a táborozók, strandolhattak, hajóztunk, körbe jártuk a szigetet, esténként buliztunk, volt RNB buli, white party és bazi nagy roma lagzi is, szó szerint lagzi, hiszen a vállalkozó szelleműek házasságot is köthettek a tábor idejére a zumba egyház jóvoltából.

Akik a pihenés és a bulik mellett mozogni is szerettek volna számos mozgás forma közül választhattak: zumba ,aqua zumba, thai-bo, jóga, hastánc, salsa, bachata, bhangra, insanity és még sok más.

Nagyon sok élménnyel tértünk haza és várjuk a következő nyaralást! 🙂

Juhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Kategória: Hírek • 2014. augusztus 27, szerda
Oszd meg az IWIWen! Oszd meg a Facebookon! Oszd meg a Twitteren!

Csatlakozz Közösségünkhöz

A hét videója



Szöveg

Szöveg

Rólam

Rátkai Krisztina vagyok, hivatalos Zumba oktató, és ZIN tag, azaz az oktatók világszervezetének tagja 2010. októbere óta. Boldoggá tesz, hogy az embereknek segíthetek a Zumbával, hiszen ez egy intenzív cardio edzés, tehát aki alakformáló céllal érkezik az órára, az is elégedetten távozik, de ami ennél is fontosabb, hogy nagy adag boldogság és energia költözik minden résztvevőbe, mert az órák igazi buli hangulatban telnek, ahol a napi feszültséget ki tudják adni és ezáltal a közérzetük is sokkal jobb lesz. Ha kíváncsi lettél, hogy milyen a Zumba, és kipróbálnád, várlak szeretettel az óráimon!