Zumba Kids

Jelenleg 2016.12.13-tól a zumbakids órák HATÁROZATLAN IDEIG SZÜNETELNEK!!!

A Zumba Kids az 5-12 éves korosztály számára kifejlesztett mozgásprogram, mely intenzív, szórakoztató és fejlesztő hatású.

A Zumba Kids gyerekközpontú zene- és mozgásvilága fejleszti a gyerekek koordinációját, egyensúly érzékét, memóriáját, kreativitását.

Ezen felül a csapatszellem erősítésében is nagy szerepe van ezeknek az óráknak. A foglalkozások 45 percesek, különböző táncos koreográfiákat tanulunk a gyerekekkel, illetve beépítek az órába egyensúly-, ritmusérzék- fejlesztő játékokat, gyakorlatokat is.

Csatlakozz Közösségünkhöz

A hét videójaSzöveg

Szöveg

Rólam

Rátkai Krisztina vagyok, hivatalos Zumba oktató, és ZIN tag, azaz az oktatók világszervezetének tagja 2010. októbere óta. Boldoggá tesz, hogy az embereknek segíthetek a Zumbával, hiszen ez egy intenzív cardio edzés, tehát aki alakformáló céllal érkezik az órára, az is elégedetten távozik, de ami ennél is fontosabb, hogy nagy adag boldogság és energia költözik minden résztvevőbe, mert az órák igazi buli hangulatban telnek, ahol a napi feszültséget ki tudják adni és ezáltal a közérzetük is sokkal jobb lesz. Ha kíváncsi lettél, hogy milyen a Zumba, és kipróbálnád, várlak szeretettel az óráimon!