Már csak pár nap a Görögországi táborig

By zumbakriszti
  • Nyomtatás
  • IWIW
  • Twitter

 

Idén nyáron egy nagy álmom teljesül, megvalósul az első külföldi Zumbatáborunk. Ami a hihetetlen, hogy rögtön két tábor is lesz, az egyik nyár elején Június 17-26ig, a Másik pedig Augusztus 5-14-ig.

A júniusi tábort közösen szervezzük egyik legkedvesebb kolleganőmmel, Mimivel Nyíregyházáról. Az uticél: Görögország, Sarti. Létszám 150fő. Egy nagyon szuper hétnek nézünk elébe, egy hét zumba a tengerben, tengerparton, buli, csapat versenyek, és pihenés, tengerpart. Addig már egy hónap sincsen hátra, nagyon pörögnek a napok, és mi minden nap egyre jobban várjuk az indulást! 🙂

Az augusztusi tábor egyenlőre 30főnél jár, de még lehet jelentkezni rá. Itt is hasonlóképpen fog alakulni a heti program!

Kategória: Órarend • 2013. május 20, hétfő
Oszd meg az IWIWen! Oszd meg a Facebookon! Oszd meg a Twitteren!


Rólam

Rátkai Krisztina vagyok, hivatalos Zumba oktató, és ZIN tag, azaz az oktatók világszervezetének tagja 2010. októbere óta. Boldoggá tesz, hogy az embereknek segíthetek a Zumbával, hiszen ez egy intenzív cardio edzés, tehát aki alakformáló céllal érkezik az órára, az is elégedetten távozik, de ami ennél is fontosabb, hogy nagy adag boldogság és energia költözik minden résztvevőbe, mert az órák igazi buli hangulatban telnek, ahol a napi feszültséget ki tudják adni és ezáltal a közérzetük is sokkal jobb lesz. Ha kíváncsi lettél, hogy milyen a Zumba, és kipróbálnád, várlak szeretettel az óráimon!